Gott nytt år!

Jag sitter här en sväng i väntan på maten :D..Potatisgratängen är i ugnen, och snitzlarna ska strax stekas! :D..

Riktigt god nyårsmat blir det idag :D..Jammi!

Hoppas att ni alla får ett riktigt gott nytt år! KRam från mig :)'



nyåååårs karameller!

Åh snart är det nyårsafton, inte för att jag ska göra något speciellt..Men snart är det ett helt nytt år 2009! Det året ska bli mitt år, jag ska försöka göra 2009 till ett av de bästa åren i mitt liv :D..Har redan flitigt skrivit ner en del nyårslöften på ett papper, får hoppas att det inte blir för många löften, är ju bra om man kan leva upp till det också! Det bästa är om man inte berättar för någon om löftena för då slipper man känna en massa press och stress. Men kanske kan det vara ganska bra trots allt att säga det till folk, man kanske behöver lite stress och press för att lyckas? Det blir en hård nöt att klura på!



Funderar på att gå till en frisör och göra en total makeover av håret..Inte klippa det för kort, men göra någon
frisyr på det och sätta i lite slingor och färg..Behöver någon ny look :D

Bilder!

Lite bilder...




Dagen innan Julafton var granen tvungen att komma upp! Väggen var inte färdig än :P
Jag min syster och dotter på bild.



Det är ingen riktig julafton utan en tomte! Halva jag, min son och tomten på bild.



Åh stort paket till Dottern med ett leksakshus! Mycket populärt.! Det ser ut som att jag
har en cigg i munnen, men det är julgransbelysningen man ser.

återkommer med fler bilder och skriverier!

Nu har det varit..

Nu har vi haft julafton, äntligen! Tänk att december gick så otroligt fort?!?..inte klokt egentligen :P..hehe! Men det är ju härligt att julafton äntligen kom! Nu när det hela är över känner man sig så tom, all ångest släppte, och nu är det bara julmat som ska ätas upp :P..

Måste verkligen gå gå gå, får inte gå upp massa kilon nu :P..Så det blir till att gå 5 km per dag resten av veckan och resten av veckorna framöver också :P..Slänger upp lite bilder sen framöver! Puss på er!

gutentag!

Hujedamej! Jag är ganska så seg, har så mycket att göra nu inför julen :D..Men återkommer med lite fler skrivierier framöver..När jag har tid! Küss

Loove!

Nu när jag ändå skrivit lite om vänskap och speciella band så kan jag fortsätta lite på den linjen :P

Jag är en person som är väldigt mån om mina vänner, bryr mig väldigt mycket och vill att alla ska må bra. Vänskapen handlar om att ge och ta.
Men jag är verkligen trött på sådana vänner som alltid tar hela tiden utan att ge.

Men jag vill verkligen inte vara en vän som bara duger när det inte finns någon annan att vara med. Eller bli utnyttjad bara för att jag är FÖR snäll! Jag kan inte säga ifrån ibland, jag låter saker bara ske rakt framför mina ögon.
Dumma och konstiga kommentarer för att hävda sig själva. Vissa ska typ göra sig rolig på andras bekostnad, och för att själva må bra så måste dom trycka ner andra. Ändå förstår dom inte varför man inte vill umgås? Är det så kul att umgås med någon som hela tiden skryter? Någon som hela tiden måste visa sin status utåt! Snacka om att man måste vara rädd för att man inte duger, om man inte har materiella saker att visa. Sheisse!Det är verkligen skrämmande.

Jag är i alla fall lycklig och glad! Jag älskar verkligen livet! Även om jag inte är rik (fet plånbok) Så är jag rik på så mycket mer. Kärlek och vänskap går inte att köpa för pengar. Jag är så rik som har så fina vänner, underbar sambo och två små fina ungar! Jag känner mig så förmögen som har det så bra!



Mitt hjärta tillhör er. <3

Brian Molko in my heart <3

Åh jag älskar verkligen placebo! Han är ju bara så jävla het haha! Brian Molko*smack* Lägger upp lite låtar från Youtube också! Placebo in my heart! <3<3





<3






speciella band <3

Jag har några få fina verkligen äkta vänner. Det är vänner som man kan räkna med i vått och torrt! Jag är så lycklig att dessa vänner finns där för mig, och att jag också finns där för dom. Det är underbart att få stöd och råd, och att få ge stöd och råd. Jag kan alltid räkna med dom, och jag kan berätta allt utan att hålla tillbaka en massa. Jag kan vara säker på att det inte kommer ut till någon annan!

Ibland så har jag känt att jag haft speciella band till vissa människor. Ett band som jag inte riktigt kan förklara. Man känner en sån trygghet och man känner så mycket för den här personen. Men man kan ändå inte förklara på vilket sätt och varför man känner detta. Men ibland så tror jag att olika människor har olika egenskaper, som man kanske behöver lite mer av ibland. Eller så kanske dessa personer berör mitt hjärta på ett eller annat sätt utan att egentligen inte göra så mycket.

I love you <3


Lite reklam bara :D

 

Hjärta av guld..du?

Jag tycker om djupa människor som verkligen bryr sig. Folk som man kan känna enda in i hjärtat..Det är väldigt ont om sådana männsikor i dagens samhälle. Det finns bara en liten klick av dom tyvärr. Det är så mycket ytligt och så mycket status hela tiden.

Den som tjänar mest,är faktiskt inte bäst. Jag tycker att det är insidan som räknas, det som finns där inne i hjärtat och i tankarna, det är guld värt! Människor som finns i närheten som man är riktigt nära , som tar emot när man faller.Det är sådana människor man ska ha i sin närhet. Det finns personer som man tror tar emot när man faller. Som man tror finns där i medgång och i motgång..Som endast finns med i medgång och inte i motgång. Det är när en motgång kommer som man märker av det..Vid det tillfället så är det bara till att rensa ut lite i bekantskapen.


Det där med könen på barnen..

Jag har så mycket tankar och åsikter om ganska så mycket, men ändå så blir det inte att man får ut allting i bloggen..Oftast kommer de flesta tankarna när jag är ute och går eller när jag ska lägga mig. Tänker på en massa saker..Allt mellan himmel och jord!



 I detta ögonblick så tror jag att en person ligger på förlossningen och ska föda barn, ja en person som är en släkting till mig..Det är väldigt spännande nu vad det kan tänkas bli..En flicka eller pojk! Vad det blir spelar ingen större roll tycker jag, HUVUDSAKEN är ju att barnet är friskt och välmående.



Det har blivit lite av hysteri kring könen på bebisarna nu förtiden. Jag förstår om man tycker, tex att om man har 2 pojkar att det skulle vara roligt med en liten flicka, eller om det är tvärtom en liten pojk. Man kan säga att det skulle vara väldigt roligt att få nått av det..Men när man hela tiden pratar om det, och verkligen hoppas hoppas på ett av könen, då tycker jag det har gått till en överdrift. Anledningen som jag tror att jag reagerar på, det är att personerna som väntar barn som önskar sig tex en pojk får en flicka kanske blir besviken och ledsen över vad det blev för något, och att barnet kanske inte blir tillräckligt älskad bara för att det är "fel" kön. Jag har läst så väldigt mycket på vissa forum för föräldrar som väntar barn, och ibland blir man verkligen mörkrädd. Folk som skriver att de vill kolla upp könet på barnet för de vill veta vad det blir, så om det blir "fel" kön så kan de ha lite tid på sig att smälta det hela. Det viktigaste är inte vad det blir för kön, det absolut viktigaste är att barnet är friskt och välmående. Sen om man nu får en flicka eller en pojk, som man kanske vill, då är ju bara det en bonus.

Jag själv är väldigt glad för de 2 barnen jag har. Men det viktigaste för mig har inte varit könen, det viktigaste för mig det är att dom är friska och välmående och att de utvecklas som de ska och allt det där. Att jag nu fick en av varje sort, det är för mig en stor bonus.

Vinn en digitalkamera






Jag såg en väldigt bra sida om digitalkameror på nätet, omdigitalkameror.se
Jag tycker att sidan redan är väldigt bra, men det kanske skulle vara lite mer färger på själva sidan, och lite fler bilder.

Det skulle vara väldigt roligt att ha en systemkamera så man hade kunnat ta lite mer fina bilder. Vi har en vanlig digitalkamera nu, den funkar ju ganska så bra. Men drömmen är ju att ha en systemkamera, så man får lite bättre kvalitet på bilderna.

Om du vill vara med att tävla om en Nikon D60, så har  omdigitalkameror.se en tävling, gå in där och tävla du också! Kanske blir just du vinnaren av kameran! Klicka här så kommer du direkt till tävlingen!


Jag får sån julkänsla!

Jag får så mycket julkänslor :)..Speciellt när jag lyssnar på jullåtar..Här kommer ett par jag får lite extra julfeeling av



Hon är så jävla duktig :D

host host!

Jag har 2 barn med feber och hosta här hemma! Ja nu igen, suck! Det är något varannan vecka ungefär känns det som! Dottern får vara hemma från förskolan i morgon, kanske har henne hemma nu tills jullovet är över..Varför chansa, inte kul om hon blir ännu mer sjuk när hon blivit frisk! Det värsta skulle vara om hon fick hem magsjuka eller nått..bläääh! Så nu blir det en mysig vecka tillsammans med mamma och lillebror för henne *myyys*

Ska väl ta å lägga mig, bäst att passa på medan man får sova..Man vet aldrig om det blir ledsna barn på natten!

Sov gött folx!


Dagens musik!



Anonyma kommentarer

Nu när man varit runt på en massa bloggar så märker man andras kommentarer på bloggar, vissa är verkligen inte snälla. Det känns som om det sitter flertalet personer som bara skriver elaka och allmänt knäppa kommentarer bara för att få lite reaktioner. Dessa personer bara skriker efter uppmärksamhet!
Dom får säkert ingen uppmärksmhet i det vardagliga livet, och de måste hela tiden hävda sig själva. Ilskan sitter och gnager i deras hjärtan och i deras själ, tillslut måste dom få ur sig all skit och avreagera sig på internet. Dessutom måste det vara anonymt skrivet, nääe vågar verkligen inte vara rakryggad och avslöja vem jag är..Farligt..Det är verkligen otäckt..Då kanske bloggaren blir så arg och vannsinnig och kommer hem till mig och knackar på dörren..


Ja är ni inte snälla får ni inga julklappar av tomten..Har ni inte lärt er det.. Ät er gröt och håll käft!




Gammal bild, med en annan hårstil haha!


Lite bilder från renoveringen!

Lite bilder från renoveringen då ja! Har ju skrivit om detta innan! Nåväl!



Så här såg det ut innan! Man ser ena pelaren som varit vid valvet! Detta är inne i rummet..




Pang! Upp kom en vägg! Detta är utanför rummet..i stora rummet!



Inne i rummet är det spaklat och slipat..



Tapetserat, tro nu inte att vi ska ha den tapeten, vi var tvungen att ha en tapet eftersom
det skulle bli ojämt ifall man målade rakt på spaklet och gipsväggen. Så denna tapet har målats
över..här maskerar jag inför den kommande målningen.



Snyggaste kläderna AB! HAHA! Nej mamma gav mig denna tröjan, fattar inte
varför hon ger mig den.Jag diggar inte charkman! Har varit vegeterian i många många år..
Men den duger att måla i! HAHA!  Rollar lite!



Fatta vad skraj jag blev när det såg ut så här direkt efter målningen..Men färgen la sig
och det blev kanon fint :D *glad*



Har ingen bild på slutresultatet! Men det kommer! Dottern har flyttat in där, och nu har vi andra sidan väggen kvar! Där har det spacklats och slipats, ska slipas och spacklas igen, sen blir det tapeter! Men återkommer med fler bilder!


Slut Resultatet!




Dålig kvalitet på bilden, men nåväl!



Dålig kvalitet här med :/



Annan vinkel!


Barn blir bortskämda?!?


Snart är det jul, och det betyder också julklappar för många..Jag har som tidigare berättat att jag har två barn. En dotter och en son. Självklart ska dom också få julklappar, och många är redan inköpta.




Anledningen till att jag tar upp just detta ämne det är för att jag hade en msn konversation med en person om just det här ämnet. Jag har varit i ullared och handlat det mesta av mina klappar, billigt och bra. Men det blev mest kläder som inhandlades till barnen eftersom det är sånt som går åt.Jag berättade om detta för personen i fråga, att det blev mest kläder.
Jaha säger personen då, blev det inga julklappar.
Jo svarade jag, kläderna blir julklappar.

Sen berättade jag att jag och sambon har bestämt att vi ska köpa 1 varsin leksak till barnen också, och sen får det vara bra. Eftersom barnen får så mycket av andra släktingar och anhöriga så behöver inte vi handla julklappar för tusentals kronor. Då svarade personen i fråga, barn blir bortskämda.

Jag förstår faktiskt inte hur personen menar riktigt, det är inte så att mina barn är bortskämda på något sätt. Bortskämda barn är sådana barn som får allt dom pekar på, sådana som får precis det dom vill ha. Så är det absolut inte med mina barn. Klart man kan köpa saker till dom när de blir äldre, saker som dom önskar och så. Men jag tänker inte ge allting de pekar på precis.



Dessutom så får mina barn endast paket på julafton och på födelsedag. Däremellan får dom försvisso saker, men det är saker dom behöver..så som kläder och dyl.

Jag tror faktiskt att detta som personen skrev, handlar om avundsjuka eller svartsjuka. Annars så förstod nog inte personen mitt resonemang riktigt. Är personen avundsjuk på att mina barn har många släktingar och anhöriga som gärna vill ge mina barn julklappar, för att personen i fråga själv inte har det? Eller vad är det frågan om?


Sen är det så här också, jag har aldrig begärt att någon släkting ska köpa saker till mina barn, men vill dom göra det så får dom göra det, och de får köpa precis vad de vill. Jag bestämer inte vad barnen ska ha, och jag bestämmer ingen summa. Men summan får helst vara inom rimliga gränser.(Inte klappar för stora summor) Men det är upp till var och en, hur stor tunn eller tjock plånbok man har. Jag jämför mig inte med andra, och jämför inte släktingar med varandra.Alla är vi olika, och jag skulle inte säga till min mamma:
Ja du förstår att min sambos mamma hon köpte detta och detta, för den och den summan till barnen.

Det skulle inte falla mig in, det är ingen tävling familjerna emellan.Detta existerar faktiskt mellan många familjer.Folk ska hela tiden hävda sig själva, och den som är absolut värst mår bäst? Inte speciellt troligt. Njut av julen istället för att hävda er själva.Var glada för att ni har så fina familjer i stället!


Sen finns det barn som är så fruktansvärt otacksamma över det som de har fått, och föräldrar som hela tiden vill ha kvittot så dom kan byta julklappar och presenter. Jag kan förstå om det är något som inte passar(kläder) eller om det är samma leksak som de redan har, men att byta in en julklapp bara för att det inte duger för barnet, för att barnet vill ha något annat..Det är helt sjukt! Hur kul är det att egentligen ge något till någon som inte är glada över det dom får? Hur kul är det när ett barn redan har allt, och man inte vet vad man ska köpa?Hur kul är det att hela tiden gå med ångest i kroppen och må dåligt över att man inte vet om ens julklapp duger och är bra till dessa bortskämda ungar? Ni ska veta hut ungar!

Jag tycker att det kan vara underbart roligt att få ge något till någon, som inte alls väntat sig det.Ett överasskningspaket. Det är så otroligt fint att se glädjen hos personen som får paketet.

Det är inte julklappen i sig som är viktig, det är inte summan eller var det är i som är viktig. Det som är viktigt det är tanken. Det är tanken som räknas, att någon tänkt på en, och vill ge något. Men det viktigaste är ändå att umgås med sina nära och kära. Bara att få vara tillsammans med de man älskar. Julklappar och maten, vet ni vad det är? Jo det är en fin bonus som man får på köpet när det är jul.



Till personen som skrev att barn blir bortskämda kan jag bara säga:


Jag vill ge mina barn det som jag aldrig själv fick när jag var barn. Jag vill ge dom en riktigt mysig jul, och där ska allt inkludera.En gran, lite klappar, mamma, pappa släktingar och vänner. Framförallt ska de få julglädjen!Dessutom ska mina barn få lära sig det jag alltid fått lära mig i livet. Var tacksam för det du får, och var glad för att du någonting fick.


Med detta sätter jag punkt för idag!


Måla måla måla!

Åh nu så är det snart klart!! Alltså rummet :)..Har målat den första omgången idag, kommer bilder senare på renoveringen ;)..hehe! Spännande att se det sen när det är helt färdigt och man börjat inreda det lite :D..Åhh GOd jul kommer det att bli...längtar nu!

Ska kolla på desperate housewifes idag, yippie! En veckas väntan är det värt! Sen är det bonde söker frau i morgon med!

Skriver lite mer senare! Küss!

Tävling





Jag är med och tävlar om 1000kr i kontanter hos
En Andra Chans.
Tävlingen avslutas den 16 december kl 23.59.
Var med du oxå, extra julkklappspengar.
Lycka till!

Wille får negativa kommentarer..

Jo jag läste såklart på Willes blogg! Han som är deltagare i bonde söker fru hos Peter..Säger man deltagare? Aja..jag tror de flesta vet vad/vem jag menar.  Läste där att han är utsatt för en del "anonyma" negativa kommentarer på sin blogg.  Klart att folk har åsikter hit och dit om människor..Men det finns ju en gräns för det mesta. Gränsen för mig är vid personliga påhopp..Om man inte känner en person, så kan man inte skriva vad som helst heller. Sen om man gör det så får man faktiskt vara så rak och "modig" att man står lite för vem man är.. Folk är så "tuffa" på internet..Men i verkliga livet tror jag inte att dom skulle vara lika "coola"...Jag tror inte folk är så jävla duktiga själva alla gånger..pekpinnar!

Det står ju som sagt en hel del skvaller och skit på flashback om Bonde söker fru också, men DÄR har faktiskt Wille och de andra personerna det skrivs om ett VAL..Dom kan välja att strunta gå in där och läsa om sig själva, och slippa skitsnacket..Men på en blogg bland kommentarerna har inte Wille något val anser jag..Det enda valet i så fall skulle vara att strunta i alla kommentarer. Men det vill man ju inte när man har en blogg. Då är i stort sett Wille tvungen att läsa all skit folk har att vräka ur sig. 

Tyvärr så är detta baksidan av att hamna i rampljuset..Men det får man nog räkna lite med trots allt..Som jag sagt innan, ger man sig in i leken...

Det är nog därför jag inte vill bli en A B C D eller E kändis..Tänk vilka jäävla skriverier det skulle bli om mej! NEEEJ huujedamej!!




Titta bara vad dom skulle ha att skriva om, sheeeisse!

Lite allmänt!

Snart är det jul, bara ett par ynka dagar kvar nu ;)..Hoppas verkligen vi hinner med att få i ordning rummet till dess :) Vi har spacklat och haft oss, så nu hopas jag att det börjar lida mot tapetsering eller målning snart..Ska lägga upp bilder på renoveringsarbetet senare =)..


Nu är det fredag, äntligen helg säger jag :)..

En "D" kändis vardag?


Kunde inte undgå att läsa i Alex´s blogg..Såg lite bland kommentarerna att Rickard i ensam mamma söker skrivit(om det nu var han) vilket man inte kan veta alldeles säkert. Men jag tycker att har man gett sig in i leken så får man leken tåla. Alla människor har åsikter om både det ena och det andra, och tycker ganska så mycket.Så är det bara! Har man gått och blivit en "D" kändis eller vad man nu ska kalla det..Så får man räkna med att det kastas mycket kommentarer hit och dit, och att folk tycker och tänker.
Men jag kan säga att det som nu stått på Alex´s blogg har varit hans tankar om det hela, och det var i en väldigt mild form. Skulle rickard läsa på Flashback eller på familjeliv, så står det inte riktigt så snälla saker. Sen finns det säket en hel del andra forum och sånt på internet där man kan läsa en massa skit..

Tänk andra riktigt stora kändisar, dom får stå ut med både det ena och det andra. Dom kan verkligen inte göra något innan det kommer ut i tidningarna..Dom har en hel drös med kameror efter sig vart dom än går..riktigt så är det ju inte för en "D" kändis eller var man nu ska kalla det..Det kommer lite skriverier ett tag, sen svalnar intresset..Sen är det ett minne, ett minne blott?

Vem minns egentligen killarna från ensam mamma söker, från förra året? Man minns kanske 1-2 st..De andra är ett minne blott..I alla fall för mig. Så vill du synas, ska du stå i rampljuset snarast..Innan intresset svalnar..Men ränk vad som kommer med rampljuset, jo lite skriverier och skitsnack..

Men har man gett sig in i leken, så får man leken tåla.

Idag igår och framåt

Det gick ganska så bra när snickaren var här igår, han var här från 07.15 till 12.00 ungefär..men det gick bra att vara hemma under den tiden :D.. Så nu är väggen klar..så nu ska jag sätta igång att spackla och måla skiten :D..Ska börja med att spackla senare ikväll ;)..Men det blir nog bra!

Annars går det framåt här, barnen är fortfarande dassiga..Man hoppas att dom piggar på sig till helgen i alla fall, så man kan jobba på här hemma :D..


Lekte lite i photoshop igår :D

snickare och totalt kaos.

Idag har vi haft en snickare här :P...

Från klockan 07.30 till 16.00 var han här och grejade. Men jag märkte inte av honom så mycket...



Allt började ju såklart med att snickaren kom, jag och barnen var i mitt och sambons sovrum, satte på en film till dottern och själv satt jag på andra sidan sängen och läste tidningen och drack kaffe. Minstingen åkte omkring i sin lära gå stol och allt var frid och fröjd, tills jag hörde värsta klirret.


VA fan är det?
, han jag tänka, sen såg jag att dottern hade råkat putta ner min sängbordslampa i golvet så själva glödlampan gick i tusen bitar. Skulle dra ut lampan ur kontakten och precis när jag tog upp lampan small det till och det kom en massa rök. Så nu var det till att handla fort innan saker och ting börjar brinna, Så jag slänger mig ner under sängen och drar ut skiten fort som fan.

Sen var jag tvungen att hålla koll på båda barnen så ingen skulle få glas i fötterna. Jag drar ut minstingens lära gå stol ifrån rummet, och säger till dottern på skarpen att hon ska sitta still i sängen. Jag rusar ut och hämtar dammsugaren innan olyckan är ett faktum.




Min dotter är totalt livrädd för dammsugaren, det har hon alltid varit och nu grät hon och var hysterisk. Jag kände hur svetten började rinna, och paniken över detta totala kaos som har uppstått var nu maxat. Efter att jag dammsugit tog jag ett par snabba beslut, att här kan jag verkligen inte vara hela dagen, det håller inte. Jag måste verkligen bort från detta totala kaos. Saker som är utspridda lite här var, det ostrukturerade hemmet.





Jag visste nu att när snickaren drar igång med sin monster såg, då kommer jag ha 2 barn som är helt hysteriska och som gråter och skriker. Så NEJ nu måste jag handla fort innan nästa hysteriska panik kommer och svetten börjar lacka. Jag packar ihop lite saker till barnen, mat, blöjor och div. Sen tar med mig min dotter ut i hallen och klär på henne alla ytterkläder, säger till henne vänligen men väldigt bestämt att nu måste hon sitta där till jag kommer tillbaka med minstingen. Jag springer fort som fan ut och hämtar minstingen, det värsta han vet det är att få på sig mössa och overall. Så därför måste jag klä på honom sist. Klär på honom sina ytterkläder och såklart blev han inte så glad, men det var väldigt väntat. Förklarar fort för snickaren att jag skulle iväg och frågade om han hade huvudnyckel, och det hade han. Tack och lov! Då kan jag rusa ut från detta hemska kaos med gott samvete.




Knackar på dörren hos svärmor och försöker förklara vilket totalt kaos jag gått igenom på morgonen, hon är så upptagen med att gulla med barnen att hon inte hör vad jag säger. Så hon glömde nog lyssna på de viktiga detaljerna, att jag måste stanna i hennes hem till snickaren är färdig för dagen. Eftersom barnen är sjuka så har jag inte samvete nog att låta dom sitta på en sån liten yta i 8 timmar. Jag förstår väl att det kanske kom som en liten chock för svärmor att jag skulle stanna där hela dagen, men så gå det om man inte lyssnar :P




Svärmor skulle åka och jobba vid 11.30 så det var väl inte så farligt. Men hon hade säkert saker att göra på sin lediga tid, som hon inte kunde uträtta nu. Men man får ha lite överseende ibland, vilket jag tror hon har =)


Helt problemfritt hos svärmor blev det ändå inte ska ni veta, men det fanns inget annat alternativ då heller. Var ju bättre än att vara hemma, men det märktes att barnen inte visste hur de skulle göra när det var dags att sova. Minstingen kände inte igen sig, och var inte van vid deras spjälsäng så han sov bara i 15 minuter i stöten. Han brukar sova i 1,5 timme i stöten ungefär, så det blev ett väldigt springande fram och tillbaka. Dessutom är det väldigt lyhört där. Så när dottern inte fick sin vilja fram skrek hon så högt att hon väckte minstingen hela tiden, så irritationen var nu ett faktum. Men det gick bra när de båda var vakna i alla fall.




Jag gick hem med barnen och träffade snickaren utanför på gården, han berättade att han inte var klar och att det stod en massa pelare i lägenheten som var lösa. Jag vågade ju inte släppa lös mitt lilla vilddjur där inne, och riskera att hon skulle få en pelare i huvudet. Så vi fick ta en liten promenad tills han hade fått fast skiten. När jag väl återvände hem med barnen, hade han fixat upp gipsväggarna med isolering emellan, så nu fanns det inte längre någon risk att få pelare i huvudet. Haha =)


Men han blev inte klar med snickeriet idag, så han kommer i morgon igen. Så jag undrar vad svärmor säger när jag ringer och berättar att vi ska tillbringa ytterligare en dag i deras hem? Hur mycket kaos, panik och svett kommer jag få uppleva i morgon? Jo det får ni veta i morgonkväll.






Fortsättning följer...


RSS 2.0